DELAVNICE - Spletna trgovina

Pojdi na vsebino
Ustvarjalne delavnice izdelave  modnih izdelkov
 
Nudim individualne delavnice (ena oseba) izvedbe oblačil, modnih dodatkov in nakita. Zakaj bi vi to potrebovali? Da imate svoj izdelek, ki je narejen popolnoma po vaši želji. To pomeni energetsko popolnoma skladen z vašim telesom. Narejen z vašimi rokami in veseljem. Tako je Uspeh za vaš popoln izraz, zagotovljen. Kar prinaša tudi tak odziv okolice, kot si ga želite.
 
Kako začnemo? Z IDEJO. Lahko imate svojo idejo ali pa vam jo pomagam izoblikovati. Ko jo imamo, gremo naprej z izbiro materiala in možnostmi izvedbe. Prepustim vam pot do vašega popolnega izdelka, vam sledim, svetujem in pomagam, kadar je potrebno. Vse, kar se dogaja v nastajanju, je užitek in zabava. Če ste gurmani, vmes tudi malo prigriznemo in kaj spijemo J  A največje veselje pa sledi, ko svoj izdelek uporabljate, ga nosite, se izražate.
 
Cena:  Tudi cena je individualna. Sestavljena je iz cene materiala in mojega mentorstva. Material lahko prinesete sami, lahko vam ga priskrbim jaz, ali pa gremo skupaj v trgovino s primernim materialom. Cena mojega mentorstva je odvisna od časa. (kofetkanja ne štejem) Cena ene ure je 20 eur. Tako, da povprečna cena za oblačila znese 30 – 80 eur (brez materiala). Za nakit pa so cene tudi od 10 eur naprej.
 
 
TERMINI: vsak petek od 16-20h in vsako soboto od 10-14h do konca junija
 
Po dogovoru na tel: 051336464, e-mail: info.originalstyle@gmail.com, ali pa mi pišite na Facebook
Nazaj na vsebino